شيريني زبان استراليايي
ساعت ۱٠:۳٦ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٠ دی ۱۳۸٥  

مواد لازم

 

Puff Pastry           دو عدد                            

Golden Syrup        يک فنجان

زرده تخم مرغ         يک عدد

پودر گردو               دو قاشق غذا خوري

گلاب و زعفران مقداري 

 

سيني فر را چرب کرده يک عدد خمير آماده ي "پاف پيستري" را در آن مي گذاريم. زرده ي تخم مرغ را هم زده و نصف آن  را روي خمير مي ماليم. (در صورت تمايل کمي از مغز گردو روي خيمر مي ريزيم)يک عدد خمير ديگر "پاف پيستري" را روي خمير اول قرار داده و باقيمانده ي زرده تخم مرغ را رويش مي ماليم. مغز گردو ها را در تمام سطح خمير پخش مي کنيم. بعد از آن که خمير را با کارد يا پيتزا بر به اندازه ي شيريني زبان  قسمت کرديم، آن را در فر با درجه حرارت ملايم به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم. خمير در همان دقايق اول پف مي کند. از آنجا که فرهاي برقي و گازي سرعت پخت متفاوتي دارند، براي اطمينان از پخت شيريني به رنگ روي آن توچه کنيد تا نسوزد. اين خمير بعد از پخت تا حدود 3 برابر پف مي کند. وقتي سيني را از فر بيرون آورديم روي آن شربت آماده ي "گلدن سيروپ" مي ريزيم. در صورت تمايل به طعم شيريني هاي ايراني مي توانيد يک قاشق غذا خوري گلاب و کمي زعفران به شربت اضافه کنيد.

خمير هاي Puff Pastry (که معمولا به صورت ورقه هاي نازک در بسته هاي شش تايي است) و Golden Syrup را مي توانيد از فروشگاه هاي زنجيره اي اروپا و استراليا مانند الدي يا ولورث با قيمت مناسب تهيه کنيد. و با پخت سريع و آسان از خوردن يک شيريني با طعم وطني بسيار لذيذ و ارزان لذت ببريد. اسم اين شيريني زبان نيست ولي تا پيدا شدن نام مناسب تر بخاطر شباهت زياد اين شيريني به شيريني زبان ايراني، ناچار با همين نام خورده خواهد شد!

 


کلمات کلیدی: