ماهی حلال و حرام
ساعت ٤:٤٥ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۱ امرداد ۱۳۸٥  

در فروشگاه های استرالیا ماهی های متنوعی به فروش می رسد. این ماهی ها به دو صورت کامل یا پاک شده در اختیار مشتری قرار می گیرد. با توجه به قواعد فقهی تشخیص ماهی حلال در مورد اول مقدور است. در این رابطه می توان به حدیثی از امام باقر علیه السلام اشاره کرد که می فرمانید: "ماهی های دارای پولک حلال و ماهی های بدون پولک حرام است"

 ولی اگر ماهی پاک کرده و فیله شده باشد، برای تشخیص، دانستن نام ماهی ضروری است. در سایت مرکز اسلامی امام حسین سیدنی نام این ماهی ها بدین قرار آورده شده است.

 

Halal

edible with scales

Non-halal

non-edible without scales

1

Anchovies

Catfish Eels

2

Barramundi

Eastern Cleaner-Clingfish

3

Bass

Flake

4

Carp / bream

Grayfish

5

Cod / hake (except for blue hake)

Leather jacket

6

Dory (except for mirror dory)

Marlin

7

Flounder

Shark

8

Herring

Snake Mackerels

9

Hoki - Blue Grenadier

Squab

10

Jew fish

Sturgeons

11

Kingfish

Swordfish

12

Ling

 

13

Mackerel – except for snake mackerel

 

14

Perch

 

15

Red fish

 

16

Salmon

 

17

Sardines

 

18

Snapper

 

19

Tailor

 

20

Trevally

 

21

Trout - But not including: European turbot (Scophthalmus maximus or Psetta maximus Trevally).

 

22

Tuna except for Dogtooth Tuna also known as Peg Tooth Tuna & Scaleless Tuna.

 

23

Whitefish

 

24

Whiting

 

25

Yellow tail

 

همراه داشتن این لیست هنگام خرید ماهی به سهولت کارتان کمک خواهد کرد.


کلمات کلیدی: