سمولينا

semolina   شیرینی مخصوص استرالیا

مواد لازم

پودر سمولینا    دو فنجان

پودر نارگیل       یک فنجان

شکر               یک فنجان

شیر                یک فنجان

روغن               یک فنجان

بیکین پودر        یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

پودر سمولینا، پودر نارگیل، بیکین پودر و شکر را با هم مخلوط کرده شیر و روغن را به آن بیافزاید. مواد را به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه در فر با حرارت 180 درجه بگذارید.

مواد لازم برای تهیه ی شربت

شکر      یک فنجان

آب         یک فنجان

در صورت دلخواه کمی زعفران و گلاب

مواد را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا هنگامیکه شربت غلیظ شود.

بعد از آنکه شیرینی را از داخل فر بیرون آوردید شربت را روی آن ریخته و برش بزنید. 

 

تقریبا دو سال پیش  که با خواهر عزیزم نسیم نویسنده ی وبلاگ "بانوی ایرانی" (يکی از زیر مجموعه های "آموزش آنلاین")  بودیم، شیرینی بالا را در آن جا نوشتم. ولی متاسفانه در حال حاضر این سایت به دلایلی که صاحبش بهتر می داند قابل دسترسی نمی باشد. از نوشته هایم در آن سایت اگر مطب قابلی را بیابم اينجا خواهم آورد.

 در این جا مصارف دیگری هم برای سمولینا نوشته شده است ولی ایرانی پسند تر از همه همین است که در بالا به عنوان عیدی عید قربان تقدیم شد.

عيد قربان را به همه ی عزيزان وبلاگی در سراسر دنيا تبريک می گويم

 

/ 1 نظر / 20 بازدید
احمد

خوشمزه است؟؟!!