شيريني زبان استراليايي

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

مواد لازم

 

Puff Pastry           دو عدد                            

Golden Syrup       يک فنجان

زرده تخم مرغ         يک عدد

پودر گردو               دو قاشق غذا خوري

گلاب و زعفران مقداري 

 

سيني فر را چرب کرده يک عدد خمير آماده ي "پاف پيستري" را در آن مي گذاريم. زرده ي تخم مرغ را هم زده و نصف آن  را روي خمير مي ماليم. (در صورت تمايل کمي از مغز گردو روي خيمر مي ريزيم)يک عدد خمير ديگر "پاف پيستري" را روي خمير اول قرار داده و باقيمانده ي زرده تخم مرغ را رويش مي ماليم. مغز گردو ها را در تمام سطح خمير پخش مي کنيم. بعد از آن که خمير را با کارد يا پيتزا بر به اندازه ي شيريني زبان  قسمت کرديم، آن را در فر با درجه حرارت ملايم به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم. خمير در همان دقايق اول پف مي کند. از آنجا که فرهاي برقي و گازي سرعت پخت متفاوتي دارند، براي اطمينان از پخت شيريني به رنگ روي آن توچه کنيد تا نسوزد. اين خمير بعد از پخت تا حدود 3 برابر پف مي کند. وقتي سيني را از فر بيرون آورديم روي آن شربت آماده ي "گلدن سيروپ" مي ريزيم. در صورت تمايل به طعم شيريني هاي ايراني مي توانيد يک قاشق غذا خوري گلاب و کمي زعفران به شربت اضافه کنيد.

خمير هاي Puff Pastry(که معمولا به صورت ورقه هاي نازک در بسته هاي شش تايي است) وGolden Syrup را مي توانيد از فروشگاه هاي زنجيره اي اروپا و استراليا مانند الدي يا ولورث با قيمت مناسب تهيه کنيد. و با پخت سريع و آسان از خوردن يک شيريني با طعم وطني بسيار لذيذ و ارزان لذت ببريد. اسم اين شيريني زبان نيست ولي تا پيدا شدن نام مناسب تر بخاطر شباهت زياد اين شيريني به شيريني زبان ايراني، ناچار با همين نام خورده خواهد شد!

 

/ 6 نظر / 54 بازدید
قهوه چی

سلام. من شيرينی قبلی را ديشب در وبلاگتان ديدم ولی فکر کردم اول بايد آنرا درست کنم و بخورم! تا بعد بتوانم کامنت بدهم!!...ضمنا اگر همينطور پيش برويد و شما مرتب دستور شیرینی بنویسید و ما بخواهيم مرتب شيرينی درست کنيم معلوم نيست چقدر اضافه وزن پيدا کنم!

ارگون

واسه همينه همه ميرن استراليا! تا شيرينی بخورن

احمد

جهت استحضار خوانندگان محترم... اين شيرينی خوشمزه است... ولی مزه ی آن قبلی را هنوز به خاطر نياورده ام... ضمناْ‌ جناب قهوه چی نگران اضافه وزن نباشند. در ثلث آخر عمر به اندازه ی کافی وقت خواهيم داشت که توی پارک قدم بزنيم و چربيهای اضافه را آب کنيم. الان بهتر است به فکر مزه های بديع غذاها و شيرينيهای جديد باشيم!

يه دوست خيرخواه...

تکاتی چند راجع به نوشته های شما: توجه: اولاْ اين اولين باريه که يه همچين کامنتی برای کسی ميذارم و چون طبق سنن ؛اسلامی؛ پرورش یافتم اين کارها تا حالا از من بعيد بوده. برای حل مشکل تضاد فرهنگیتون : ۱- راه حل اول: بهتره يه بليط برای زير اقيانوسها گير بيارين چونکه وطن ما پر از شميم عطر؛خوشفکرانی؛ مثل شماست. ۲- راه حل دوم : اگه نه يه بليط برای فلسطين گیر بیارین تا بيشتر سنگ اين مرتيکه شيخ ياسين رو به سينه بزنين. ۳- راه حل سوم و نه آخر : بليط به مقصد بدبخترين نقاط همين سرزمين عزيزتون ايران تا لااقل يه خورده از اون پولهائی که بهتون دادن تحصيل کنين حلالش کنين اون دنيا شرمنده خداتون نشين. ۴- راه حل آخر : مرگ

هاپوتی

دوست خير خواه، کامنت شما برام روشن نبود. بين نوشته های شما و هاپوتی ارتباطی پيدا نکردم. با عرض معذرت حتی بين جملات خودتون هم به سختی می شه يه ارتباط عقلانی پيدا کرد. لطفا اگر براتون مقدوره در ايميل وگرنه در کامنت واضح و روشن بفرماييد چی باعث شد حس خير خواهيتون فوارن کنه و هدفتون از نوشتن اين کامنت چی هست؟ فقط از راه حل اول و چهارم ميشه يه چيزايی مبنی بر خشم و نفرت شما فهميد.

غريبه

سلام عزيز .وب جالبی داريد.موفق باشی و سبز.